Download lagu Didi Kempot - Layang Kangen Mp3

Didi Kempot - Layang Kangen

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 88,245

Duration: 05:43

MP3 size: 4.24 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepriye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wing sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Layang Kangen ( SMA N 1 Wonosari ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot - Layang Kangen ( SMA N 1 Wonosari ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Layang Kangen ( SMA N 1 Wonosari ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot,

Home