Download lagu Didi Kempot - Lingso Tresno Mp3

Didi Kempot - Lingso Tresno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 21,424

Duration: 05:18

MP3 size: 4.58 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sindhap sing ono rambutku iki
Isih biso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Lingso sing ono rambutku iki
Isih biso tak petani
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Endahe ombak segoro Parangtritis sakidule yogjo
Eling aku tansah eling
Senajan kowe ra eling

Reget sing ono kulitku iki
Isih biso tak resiki
Nanging yen ngresiki ati iki
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Lingso Tresno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Lingso Tresno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Lingso Tresno.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

yd, didi, kempot, indo, campursari, didi kempot,

Home