Download lagu Didi Kempot - Loro Lopo Mp3

Didi Kempot - Loro Lopo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 10,352

Duration: 04:05

MP3 size: 3.86 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak rewangi, loro lopo
Nganti lali dino,
Rino lan wengi, ora biso lali
Mung eling sliramu kuwi..

Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Reff :
Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Loro Lopo (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Loro Lopo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Loro Lopo (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home