Download lagu Didi Kempot - Nganti Kuru Mp3

Didi Kempot - Nganti Kuru

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,118

Duration: 04:16

MP3 size: 3.78 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Nelongsoning atiku
Yen kelingan marang sliramu
Telung tahun lawase
Nggonku ngenteni kowe
Nganti kuru cah ayu

Kabeh konco wes ngerti
Yen kowe kui duwekku
Nanging opo salahku
Tego ninggalke aku
Tanpo weneh warto

Reff:

Nadyan aku wong ora nduwe
Nanging ojo diece
Kowe mbiyen piye janjine
Kok dadi koyo ngene

Remok jroning atiku iki
Kowe mblenjani janji
Sak lawase uripku iki
Aku ora bakal lali

Kabeh konco wes ngerti
Yen kowe kui duwekku
Nanging opo salahku
Tego ninggalke aku
Tanpo weneh warto

Reff:

Nadyan aku wong ora nduwe
Nanging ojo diece
Kowe mbiyen piye janjine
Kok dadi koyo ngene...

Remok jroning atiku iki
Kowe mblenjani janji
Sak lawase uripku iki
Aku ora bakal lali

Nadyan aku wong ora nduwe
Nanging ojo diece
Kowe mbiyen piye janjine
Kok dadi koyo ngene...

Remok jroning atiku iki
Kowe mblenjani janji
Sak lawase uripku iki
Aku ora bakal lali

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Nganti Kuru [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Nganti Kuru [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Nganti Kuru [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

sumbu record, 2019, mp3, indonesia, indonesian, lagu, musik, music, didi kempot,

Home