Download lagu Didi Kempot - Pingin Ngombe Mp3

Didi Kempot - Pingin Ngombe

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 15,098

Duration: 05:35

MP3 size: 5.28 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Aku pengen ngombe
Ngelak seng tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
Roso kangenku mung kanggo kowe

Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

Sopo seng kok gendhong
Sopo seng kok emban
Sopo sopo kuwi sopo
Sopo seng kok gendhong
Sopo seng kok emban
Sayang sayang kuwi sopo

Aku pengen ngombe
Ngelak seng tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

[Reff:]
Dino ganti wulan
Wulane wis ganti tahun
Aku setyo ngenteni ning stasiun

Tahun ganti windu,
Suwene kowe tak tunggu
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu
Aku pengen ngombe
Ngelak seng tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
Roso kangenku mung kanggo kowe

Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

Sopo seng kok gendhong
Sopo seng kok emban
Sopo sopo kuwi sopo
Sopo seng kok gendhong
Sopo seng kok emban
Sayang sayang kuwi sopo

Aku pengen ngombe
Ngelak seng tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

[Reff:]
Dino ganti wulan
Wulane wis ganti tahun
Aku setyo ngenteni ning stasiun

Tahun ganti windu,
Suwene kowe tak tunggubareng muleh uwis ra koyok pamitmu

Aku pengen ngombe
Ngelak seng tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
Roso kangenku mung kanggo kowe

Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

Sopo seng kok gendhong
Sopo seng kok emban
Sopo sopo kuwi sopo
Sopo seng kok gendhong
Sopo seng kok emban
Sayang sayang kuwi sopo

Aku pengen ngombe
Ngelak seng tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Pingin Ngombe (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Pingin Ngombe (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Pingin Ngombe (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home