Download lagu Didi Kempot - Sewu Kuto (Lirik) Mp3

Didi Kempot - Sewu Kuto (Lirik)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 56,974

Duration: 04:18

MP3 size: 4.32 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Download Lagu Gratis Didi kempot -Sewu Kuto Lyric di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi kempot -Sewu Kuto Lyric Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi kempot -Sewu Kuto Lyric.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot, sewu kutho (musical recording), lagu daerah, lagu jawa, lirik jawa,

Home