Download lagu Didi Kempot - Suket Teki (Langgam) Mp3

Didi Kempot - Suket Teki (Langgam)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 65,409

Duration: 04:40

MP3 size: 4.29 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Suket Teki (Langgam) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Suket Teki (Langgam) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Suket Teki (Langgam) [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home