Download lagu Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga Mp3

Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 20,618

Duration: 04:56

MP3 size: 4.37 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pingin nyawang wis suwe kowe ra bali...
Sing tak suwun neng kono sing athi athi...
Bisaku mung nyawang dimar jagat sing neng mega.
Ayang ayangmu katon neng netra.

Aku rilo yen kowe rung bisa bali.
Lahir bathin legolilo tak estoni.
Nadyan kangen tenan rasane athi iki.
Nganti kapan,sirnane pacoban iki.

Tamba teka lara lunga, duh Gusti enggal singgkirno, lelara sing wonten negari kulo

Tamba teka lara lunga, duh Gusti enggal welaso, Paringono welas asih mring kawulo

Pingin nyawang wis suwe kowe ra bali.
Sing tak suwun neng paran sing athi athi.
Bisaku mung nyawang dimar jagat sing neng mega.
Ayang ayangmu katon neng netra.

Aku rilo yen kowe rung bisa bali.
Lahir bathin legolilo tak estoni.
Senadyan kangen tenan rasane ono ing athi.
Nganti kapan sirnane pacoban iki.

Tamba teka lara lunga, duh Gusti enggal singgkirno, lelara sing wonten negari kulo

Tamba teka lara lunga, duh Gusti enggal welaso, Paringono welas asih mring kawulo

Paringono welas asih mring kawulo

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot, lord didi, sobat ambyar, tamba teka lara lunga, campursari didi kempot, 2020 didi kempot, didi kempot terbaru, sumbu record, mp3, lagu, musik, music, didi kempot,

Home