Download lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) Mp3

Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 40,971

Duration: 05:22

MP3 size: 3.41 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
Senadyan urip sesandingan
Nanging ati ora krasan

Wes tak cobo tak lakoni
Wes tak cobo tak ngerteni
Nanging ati ora iso kuat
Nyonggo loro mergo omonganmu
Sing nglarani ati

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Urip iki mung sepisan
Ojo nganti ngrusak sae seduluran
Senadyan wis ra sesandingan

Ati iki tetep sayang
Nanging tresno ra kudu duweni
Yen kui dalane
Kudu tak lakoni

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe

Download Lagu Gratis Dinggo Bukti - Om Wawes ft YK BRASS ENSEMBLE (cover by Woro Widowati) Akustik!!!!!!! di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Dinggo Bukti - Om Wawes ft YK BRASS ENSEMBLE (cover by Woro Widowati) Akustik!!!!!!! Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dinggo Bukti - Om Wawes ft YK BRASS ENSEMBLE (cover by Woro Widowati) Akustik!!!!!!!.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro, widowati, worowidowati, sinyal jelek, maaf, woro widowati,

Home