Download lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange - Syahiba Saufa (Full Orkes) Mp3

Ditinggal Pas Sayang Sayange - Syahiba Saufa (Full Orkes)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 49,430

Duration: 05:31

MP3 size: 4.85 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Loro rasane ati, nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Loro rasane ati, nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download Lagu Gratis Ditinggal Pas Sayang Sayange - Full Orkes - Syahiba Saufa (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange - Full Orkes - Syahiba Saufa (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange - Full Orkes - Syahiba Saufa (Official Music Video ANEKA SAFARI). Lirik Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange - Full Orkes - Syahiba Saufa (Official Music Video ANEKA SAFARI) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home