Download lagu Dj Dalan Liyane - Syahiba Saufa Mp3

Dj Dalan Liyane - Syahiba Saufa

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 34,165

Duration: 05:35

MP3 size: 4.45 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Download Lagu Gratis Dj Dalan Liyane - Syahiba Saufa ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Dj Dalan Liyane - Syahiba Saufa ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dj Dalan Liyane - Syahiba Saufa ( Official Music Video ANEKA SAFARI ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home