Download lagu Dj Kentrung Bojoku Nakal - Vita Alvia Mp3

Dj Kentrung Bojoku Nakal - Vita Alvia

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,946

Duration: 05:28

MP3 size: 5.13 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bojoku nakal saiki
Sing tau muleh nong umah
Gawene mabuk mabukan
Sing mikiraken penggawean

Isun sing kuat, isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

Sun jaluk engeto ambi anak riko
Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso

Download Lagu Gratis Dj Kentrung Bojoku Nakal - Vita Alvia I Official Music Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Dj Kentrung Bojoku Nakal - Vita Alvia I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dj Kentrung Bojoku Nakal - Vita Alvia I Official Music Video. Lirik Lagu Dj Kentrung Bojoku Nakal - Vita Alvia I Official Music Video Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home