Download lagu Dj Kentrung Los Dol - Falen Finola Mp3

Dj Kentrung Los Dol - Falen Finola

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,939

Duration: 05:04

MP3 size: 4.93 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Los Dol ndang lanjut lehmu Whatsappan
Cek paket datane yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel di setel
Tutuk - tutukno chatingan karo wong liyo
Rapopo aku ra gelo,

Kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las,
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni bakale ngerti

Download Lagu Gratis Dj Kentrung Los Dol - Falen Finola I Official Music Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Dj Kentrung Los Dol - Falen Finola I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dj Kentrung Los Dol - Falen Finola I Official Music Video. Lirik Lagu Dj Kentrung Los Dol - Falen Finola I Official Music Video Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home