Download lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia Mp3

Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,120

Duration: 05:31

MP3 size: 4.35 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Paran baen hang dijaluk
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

*
Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian
Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoooo...
Cukup semene

Kembali Ke : *

Download Lagu Gratis Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia I Official Music Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia I Official Music Video.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home