Download lagu Dj Tatu - Vita Alvia Mp3

Dj Tatu - Vita Alvia

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,586

Duration: 05:32

MP3 size: 4.71 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati 

Senajan aku loro, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Download Lagu Gratis Dj Tatu - Vita Alvia I Official Music Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Dj Tatu - Vita Alvia I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dj Tatu - Vita Alvia I Official Music Video.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home