Download lagu Dj Tepung Kanji - Safira Inema (Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu) Mp3

Dj Tepung Kanji - Safira Inema (Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 100,696

Duration: 06:20

MP3 size: 5.40 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mas, aku pengen cerito
Tentang kita berdua
Wong tuwoku ora setuju
Yen kowe lan aku bersatu

Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pangingatku marang sliramu
Ojo sampek salah dalan

Aku ra mundur, dek, teko atimu
Masio sakdanya ra ngrestuiku
Koyo tepung kanji nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

Genggemen tanganku kalau kamu ragu
Optimis wae, gusti mboten sare

Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pangingatku marang sliramu
Ojo sampek salah dalan
 
Aku ra mundur, dek, teko atimu
Masio sakdanya ra ngrestuiku
Koyo tepung kanji nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

Aku ra mundur, dek, teko atimu
Masio sakdanya ra ngrestuiku
Koyo tepung kanji nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

Genggemen tanganku kalau kamu ragu
Optimis wae, gusti mboten sare
Genggemen tanganku kalau kamu ragu
Optimis wae, gusti mboten sare

Download Lagu Gratis DJ Tepung Kanji - Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DJ Tepung Kanji - Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DJ Tepung Kanji - Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu (Official Music Video ANEKA SAFARI). Lirik Lagu DJ Tepung Kanji - Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu (Official Music Video ANEKA SAFARI) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home