Download lagu Dory Harsa feat. Nella Kharisma - Jodo Mp3

Dory Harsa feat. Nella Kharisma - Jodo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 15,773

Duration: 06:52

MP3 size: 6.36 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sajak tresna, sing neng jero dada
Ora iso, bakal tak lalekno
Gedhe roso ati kula pantes tak juangno
Kebacut nyemplung ati tekan dada

Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi

Tak kendhangi karo tak esemi
Soko ati, koe tak tresnani
Tak tembhangi, kula krungu langit melu nyanyi
Rindu niki kula sing nduweni

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi

Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi
Jodo mesti Gusti berkahi

Download Lagu Gratis Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo [OFFICIAL]. Lirik Lagu Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home