Download lagu Dory Harsa - Lara Ati Mp3

Dory Harsa - Lara Ati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 27,389

Duration: 04:51

MP3 size: 4.35 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kelingan tahun wingi
Kowe ngucapke janji
Salahku opo, nganti katresnanmu
Lungo....

Jujur aku moh kelangan
Amergo isih sayang
Ninggali rasa iki
Suk kowe bakal ngerti
Setyoku wis kepati

Reff:
Tresnoku yo gur mung siji
Kowe wis ning njero ati
Sinten saiki nglarani
Medotke janji, nganti aku pengen mati
Maturnuwun kula lara ati

Download Lagu Gratis DORY HARSA - LARA ATI [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DORY HARSA - LARA ATI [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DORY HARSA - LARA ATI [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home