Download lagu Durung Sanggup Lali - ILUX ID feat. Woro Widowati Mp3

Durung Sanggup Lali - ILUX ID feat. Woro Widowati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,118

Duration: 05:11

MP3 size: 4.98 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Angin wengi sampekno roso kangenku
Nganti saiki durung sanggup lali

Aku dewe ning kene
Kroso sepi tanpo kowe
Tulungono padangono petenge uripku

Aku seng gawe we lungo
Ninggal getun ning dodo
Sak tuluse atiku jaluk sepuro

Raono seng iso ganteni ceritomu sayang
Aku iseng tetep kelingan

Raono seng iso ganteni kabeh kenangan
Panggah kowe seng paling tak sayang

Download Lagu Gratis DURUNG SANGGUP LALI - ILUX ID feat WORO WIDOWATI (OFFICIAL) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DURUNG SANGGUP LALI - ILUX ID feat WORO WIDOWATI (OFFICIAL) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DURUNG SANGGUP LALI - ILUX ID feat WORO WIDOWATI (OFFICIAL). Lirik Lagu DURUNG SANGGUP LALI - ILUX ID feat WORO WIDOWATI (OFFICIAL) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home