Download lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version Mp3

Dwi Putra - Lintang Ati Original Version

Listen: 168,329

Duration: 05:03

MP3 size: 4.28 MB

Lirik:

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Download Lagu Gratis Dwi Putra - Lintang Ati (Official Lyric Video) Original Version di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati (Official Lyric Video) Original Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati (Official Lyric Video) Original Version.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

dwi putra, lintang ati,

Home