Download lagu Dwi Putra - Lintang Ati (Titip Angin Kangen) by Ferachocolatos Mp3

Dwi Putra - Lintang Ati (Titip Angin Kangen) by Ferachocolatos

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 2,428

Duration: 04:49

MP3 size: 5.74 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Reff :

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Download Lagu Gratis Dwi Putra - Lintang Ati "Titip Angin Kangen" by Ferachocolatos ft. Gilang & Bala di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati "Titip Angin Kangen" by Ferachocolatos ft. Gilang & Bala Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati "Titip Angin Kangen" by Ferachocolatos ft. Gilang & Bala.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

fera chocolatos, lintang ati,

Home