Download lagu Elno Via - Banyu Moto (Reggae SKA) Mp3

Elno Via - Banyu Moto (Reggae SKA)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12,491

Duration: 04:27

MP3 size: 3.70 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi 
Sumpah lan janji Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ndedowo roso kangen ing sliramu, tresnaku

Download Lagu Gratis Reggae SKA - Banyu Moto - Elno Via I Official Music Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Reggae SKA - Banyu Moto - Elno Via I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Reggae SKA - Banyu Moto - Elno Via I Official Music Video. Lirik Lagu Reggae SKA - Banyu Moto - Elno Via I Official Music Video Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home