Download lagu Elsa Safira - Pacaranmu Karo Aku Rabimu Karo Wong Liyo Mp3

Elsa Safira - Pacaranmu Karo Aku Rabimu Karo Wong Liyo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 1,654

Duration: 04:18

MP3 size: 3.29 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Iki pancen wes digaris karo gusti
Yen nyatane kowe du jodoku
Kowe sing tak eman eman
Malah ngekek’I undangan

Takdir iki kudu tak tompo meski loro
Mergo tresnoku wes tau jeru
Aku sing pengen sesandingan
Malah dadi tamu undangan

Dalan iki wes digaris gusti
Kowe sing tak sayang sayang saiki mung mantan
Dalan iki wes digaris gusti
Kowe sing tak sayang sayang saiki mung mantan

Pacaranmu karo aku, rabimu karo wong liyo
Pacaranmu karo aku, rabimu karo wong liyo

Takdir iki kudu tak tompo meski loro
Mergo tresnoku wes tau jeru
Aku sing pengen sesandingan
Malah dadi tamu undangan

Dalan iki wes digaris gusti
Kowe sing tak sayang sayang saiki mung mantan
Dalan iki wes digaris gusti
Kowe sing tak sayang sayang saiki mung mantan

Pacaranmu karo aku, rabimu karo wong liyo
Pacaranmu karo aku, rabimu karo wong liyo

Download Lagu Gratis ELSA SAFIRA - PACARANMU KARO AKU RABIMU KARO WONG LIYO (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu ELSA SAFIRA - PACARANMU KARO AKU RABIMU KARO WONG LIYO (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu ELSA SAFIRA - PACARANMU KARO AKU RABIMU KARO WONG LIYO (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

elsa safira, pacaranmu karo aku rabimu karo wong liyo,

Home