Download lagu Eny Sagita - Asmoro Wedho Mp3

Eny Sagita - Asmoro Wedho

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,817

Duration: 05:01

MP3 size: 4.69 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Werdi suksmo, rehing tresno
Gegambaran suwargoluko
Prapti suci, wosing ati
Siro yayi, kang den anti

Mukso wuyung datan lewung
Sorot siro kang pinunjul
Duh gusti moho mukti
Sun suwiji mring sejati

Sekaring sunyo ngombak rogo
Endahing siro kang sun roso
Asmoro wedho wohing janji
Duh garbaning sun kang ginowo pesti

Werdi suksmo, rehing tresno
Gegambaran suwargoluko
Prapti suci, wosing ati
Siro yayi, kang den anti

Mukso wuyung datan lewung
Sorot siro kang pinunjul
Duh gusti moho mukti
Sun suwiji mring sejati

Sekaring sunyo ngombak rogo
Endahing siro kang sun roso
Asmoro wedho wohing janji
Duh garbaning sun kang ginowo pesti

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Asmoro Wedho [OFFICIAL VIDEO LIRIK] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Eny Sagita - Asmoro Wedho [OFFICIAL VIDEO LIRIK] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita - Asmoro Wedho [OFFICIAL VIDEO LIRIK]. Lirik Lagu Eny Sagita - Asmoro Wedho [OFFICIAL VIDEO LIRIK] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

eny sagita, asmoro wedho, lirik lagu asmoro wedho,

Home