Download lagu Eny Sagita - Cemoro Soge Mp3

Eny Sagita - Cemoro Soge

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 2,430

Duration: 04:43

MP3 size: 3.71 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wedang ireng neng pinggir segoro soge
Dadi tombo katresnanku sing ngemboro
Ning pinggir segoro kidul, pasir alus sing ngancani
Ombak gumblegar dadi saksi kangenku

Pengen ambyur gegojekan karo banyu
Luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
Duh pepujaning atiku kancanono roso iki
Mugo biso sesandingan ro sliramu

Reff :

Ijo wit witane cemoro urang arane
Pinongko dadi saksine kangen iki...
Abang candik ayu semburat apik wernone
Ngelengake marang manise esemmu

Pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
Sineksen cemoro urang dadi nyoto

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Cemoro Soge [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Eny Sagita - Cemoro Soge [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita - Cemoro Soge [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

enysagita, cemorosoge, jokerberwarna, happyasmara, enysagitaterbaru, tatu, tulung, viral, trending, corona, updatecorona, dicari, eny sagita,

Home