Download lagu Eny Sagita feat. Happy Asmara - Sotya Mp3

Eny Sagita feat. Happy Asmara - Sotya

Listen: 27,614

Duration: 05:40

MP3 size: 3.86 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu

Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu

Nimas sasotyaning ati
Yomung ndiko kang sawiji

Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu
Panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu

Nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu

Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu

Nimas sasotyaning ati
Yomung ndiko kang sawiji

Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu
Panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu

Nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali
Nanging tak lali lali tan biso lali

Download Lagu Gratis Eny Sagita Feat Happy Asmara - Sotya [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Eny Sagita Feat Happy Asmara - Sotya [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita Feat Happy Asmara - Sotya [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home