Download lagu Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo Mp3

Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,091

Duration: 05:53

MP3 size: 5.25 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, howo kang dur angkoro
Senadyan setan gentayangan, tansah gawe rubedo
Hinggo pupusing jaman

Hameteg ingsun, nyirep geni wiso murko
Maper hardaning ponco, saben ulesing netro
Linambaran sih kawelasan, ingkang paring kamulyan
Sang hyang jati pengeran

Jiwanggo kalbu, samudro pepuntoning laku
Tumuju dateng gusti, dzat kang amurbo dumadi
Manunggaling kawulo gusti, krenteg ati bakal dumadi
Mukti ingsun… tanpo piranti..

Sumebyar ing sukmo, madu sarining perwito
Maneko warno prodo, mbangun projo sampurno
Sengkolo tido mukso, kolobendu nyoto sirno
Tyasing roso mardiko..

Mugiyo den sedyo, pusoko kalimosodo
Yekti dadi mustiko, sak jroning jiwo rogo
Bejo mulyo waskito, digdoyo bowo leksono
Byar manjing sigro-sigro

Ampuh sepuh wutuh, tan keno iso paneluh
Gagah bungah sumringah, ndadar ing wayah-wayah
Satriyo toto sembodo, wirotomo katon sewu kartiko
Kataman wahyu..Kolosebo..

Memuji ingsun, kanthi suwito linuhung 
Segoro gando arum, swuh rep dupo kumelun
Tinulah niat ingsun, hangidung sabdo kang luhur
Titahing sang hyang agung

Rembesing tresno, tondo luhing netro roso
Roso rasaning ati, kadyo tirto kang suci
Kawistoro jopo montro, kondang dadi pepadang
Palilahing sang hyang wenang

Nowo dewo jawoto, tali santiko bawono
Prasido sidhikoro, ing sasono asmoroloyo
Sri narendro kolosebo, winisudo ing gegono
Datan gingsir…. Sewu warso..

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo [OFFICIAL]. Lirik Lagu Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

eny sagita, kidung wahyu kolosebo,

Home