Download lagu Eny Sagita - Ngamen Apik Apik (Ngamen 24) Mp3

Eny Sagita - Ngamen Apik Apik (Ngamen 24)

Listen: 1,802

Duration: 03:49

MP3 size: 4.47 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Neng suaro dicekeli hp
Ojo lali wa kancane hahaha asolole

Wong sugih amale kurang
Mbesok yen mati nglundhung ning jurang
Nek wong sugih amale gede
Neng suargo mangan sate gule
Neng suargo dicekeli hp, ojo lali wa kancane

Dadi wong ayu ojo kemenyek
Sampeyan ayu bakale tuek
Nek wes tuek untune entek
Untune entek ora tedas peyek
Ra mangan tiwul karo iwak peyek

Juminten kleleken klopo
Dadi prawan ojo ngenyek joko
Joko ngono mengandung vitamin
Dudo rondo mengandung formalin
Dudo rondo mengandung formalin

Tuku capar neng pasar senen
Rejeki lancar senajan ngamen
Kula ngamen ra nganggo omben omben
Mugo ditanggap bapak presiden
Mugo ditanggap bapak presiden, umpamane

Wong sugih amale kurang
Mbesok yen mati nglundhung ning jurang
Nek wong sugih amale gede
Neng suargo mangan sate gule
Neng suargo dicekeli hp, ojo lali wa kancane hahaha

Dadi wong ayu ojo kemenyek
Sampeyan ayu bakale tuek
Nek wes tuek untune entek
Untune entek ora tedas peyek
Ra mangan tiwul karo iwak peyek, sakno sakno

Juminten kleleken klopo
Dadi prawan ojo ngenyek joko
Joko ngono mengandung vitamin
Dudo rondo mengandung formalin
Dudo rondo mengandung formalin

Tuku capar neng pasar senen
Rejeki lancar senajan ngamen
Kula ngamen ra nganggo omben omben
Mugo ditanggap bapak presiden, mugo ditanggap bapak presiden
Mugo ditanggap bapak presiden, mugo ditanggap bapak presiden

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Ngamen Apik Apik (Ngamen 24) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Eny Sagita - Ngamen Apik Apik (Ngamen 24) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita - Ngamen Apik Apik (Ngamen 24) [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

sagitangamen, ngamenapikapik, eny sagita, kakunglintang, bonyta, sagitaassololley, sagita2019, terbaru, terpopuler, terkece, viral, update, jandutkoplo, dangdutkoplo, jatim, jawatimur,

Home