Download lagu Es Lilin - Nining Meida Mp3

Es Lilin - Nining Meida

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,202

Duration: 04:51

MP3 size: 3.47 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Es lilin mah didorong-dorong
dibantun mah dibantun ka Sukajadi
abdi isin dunungan samar kaduga
sok inggis mah aduh henteu ngajadi

Es lilin mah ceuceu buatan Bandung
dicandak mah geuning ka Cipaganti
abdi isin jungjunan duh bararingung
sok inggis mah aduh henteu ngajadi

Itu saha dunungan nu nungtun munding
digantelan geuning ku saputangan
itu saha dunungan ku ginding teuing
sing horeng mah aduh geuning jungjunan

Es lilin mah ceuceu dikalapaan
raosna mah geuningan kabina-bina
abdi alim dunungan paduduaan
sok sieun mah dibantun kamana-mana

Kamana mah geuningan ngaitkeun kincir
ka kaler mah ka kaler katojo bulan
kamana mah dunungan ngaitkeun pikir
moal paler geuningan da ku sabulan

Download Lagu Gratis Es Lilin - Nining Meida di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Es Lilin - Nining Meida Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Es Lilin - Nining Meida.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

pop, sunda, es, lilin, -, nining, meida, itpp, nining meida,

Home