Download lagu Fadhil - Pasrah Mp3

Fadhil - Pasrah

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,985

Duration: 05:17

MP3 size: 5.62 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wes cukup tak rasakno
Aku dewe sing nelongso
Mending aku lungo
Ra ngaboti tresno
Timbang moto iki
Nangis saben bengi
Aku loro ati

Saiki garek getune
Aku nyanding kowe
Malah loro dewe
Aku sing ngerasakne
Tanpo kowe peduli
Aku loro ati
Sampek setengah mati

Rasane putus harapan
Aku koyok wong edan
Bingung kepikiran
Lontang lantung ning dalanan
Jujur aku gak ngerti 
Piye Kerepe ati
Pasrah kulo gusti

Download Lagu Gratis Fadhil - Pasrah [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Fadhil - Pasrah [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Fadhil - Pasrah [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

bw record terbaru, bw record 2019, cv bara wangi record, fadhil, pasrah, fadhil pasrah, pasrah fadhil, fadil pasrah, pasrah fadil, fadhil terbaru,

Home