Download lagu Fadhil - Pasrah Mp3

Fadhil - Pasrah

Listen: 229

Duration: 05:17

MP3 size: 5.62 MB

Lirik:

Wes cukup tak rasakno
Aku dewe sing nelongso
Mending aku lungo
Ra ngaboti tresno
Timbang moto iki
Nangis saben bengi
Aku loro ati

Saiki garek getune
Aku nyanding kowe
Malah loro dewe
Aku sing ngerasakne
Tanpo kowe peduli
Aku loro ati
Sampek setengah mati

Rasane putus harapan
Aku koyok wong edan
Bingung kepikiran
Lontang lantung ning dalanan
Jujur aku gak ngerti 
Piye Kerepe ati
Pasrah kulo gusti

Download Lagu Gratis Fadhil - Pasrah [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Fadhil - Pasrah [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Fadhil - Pasrah [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home