Download lagu Gede Roso - Abah Lala Mp3

Gede Roso - Abah Lala

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 114,913

Duration: 04:10

MP3 size: 4.72 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke

Tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji, nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowea

Download Lagu Gratis GEDE ROSO - ABAH LALA OFFICIAL VIDEO CLIP di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu GEDE ROSO - ABAH LALA OFFICIAL VIDEO CLIP Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GEDE ROSO - ABAH LALA OFFICIAL VIDEO CLIP.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

abah lala, abahlala86, mg86, mg86pro, gederoso, gede roso, cendol dawet, cendoldawet, chorusmusikindonesia, gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu,

Home