Download lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) Mp3

Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,179

Duration: 04:25

MP3 size: 3.52 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke

Tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji, nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowea

Download Lagu Gratis GEDE ROSO - ENY SAGITA (JANDHUT VERSION) COVER ABAH LALA di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu GEDE ROSO - ENY SAGITA (JANDHUT VERSION) COVER ABAH LALA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GEDE ROSO - ENY SAGITA (JANDHUT VERSION) COVER ABAH LALA.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

eny sagita, gede roso, jandhut version cover,

Home