Download lagu Gede Roso - Vivi Artika Mp3

Gede Roso - Vivi Artika

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,288

Duration: 06:00

MP3 size: 4.57 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji, nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Download Lagu Gratis GEDE ROSO (Dangdut Koplo) THE BEST VIVI ARTIKA di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu GEDE ROSO (Dangdut Koplo) THE BEST VIVI ARTIKA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GEDE ROSO (Dangdut Koplo) THE BEST VIVI ARTIKA.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

vivi artika, gede roso,

Home