Download lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Mp3

Genoskun - Titip Angin Kangen

Listen: 45,186

Duration: 04:57

MP3 size: 5.36 MB

Lirik:

Lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku..

Neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku..
aku tresno sliramu..

Reff :
Neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu..

Abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati..

Lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
lirik3satu.blogspot.com
mung sliramu pepuja ning atiku..

Neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku..

aku tresno sliramu..

Reff :
Neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu..

Abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati..

Download Lagu Gratis Genoskun - Titip Angin Kangen #angenkangen di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen #angenkangen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen #angenkangen.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

genoskun, hari bersamanya, pop, sheila on 7, sony music entertainment,

Home