Download lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video Mp3

Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video

Listen: 7,606

Duration: 05:07

MP3 size: 3.88 MB

Lirik:

Lintang seng ono neng wengi 
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas, seng dadi memani ing kalbu
mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Lintang seng ono neng wengi 
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas, seng dadi memani ing kalbu
mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Download Lagu Gratis Genoskun - Titip Angin Kangen ( Official video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen ( Official video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen ( Official video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

genoskun - titip angin kangen ( official video ), genoskun,

Home