Download lagu GMLT - Lalekno Mp3

GMLT - Lalekno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11,277

Duration: 05:49

MP3 size: 3.15 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kowe sing slalu tak banggakke
Sak iki aku ngerti kowe
Sing sak tenanne

Kowe ra seapik sing tak kiro
Kowe ra seapik sing tak karepno
Gawe ati kuciwo

Lilakke lalekke kabeh
Ra perlu tak rasakke
Loro lan perihku kowe sing nggawe bubrah

Wis kabeh tak ngehke tresnaku nggo kowe
Lan sakiki aku sadar kowe wis nggawe nyesel atiku
Nanging nyatane susah sing tak rasakke
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Rap:
Dek jebul koyo ngene balesanmu ning aku
Setelah sekian lama kau berjalan denganku
Akhire aku sadar kowe amung dolanan
Ra nyongko aku ngopo kowe kok tego tenan

Aku wes berjuang opo wae tak lakoni
Tiwas aku ngerti jebul kowe mung ngapusi
Senadyan kowe ngerti nangis neng njero ati iki
Kowe ra peduli
..

Lilakke lalekke kabeh
Ra perlu tak rasakke
Loro lan perihku kowe sing nggawe bubrah

(Lilakke lalekke kabeh
Ra perlu tak rasakke
Loro lan perihku kowe sing nggawe bubrah)

Wis kabeh tak ngehke tresnaku nggo kowe
Lan sakiki aku sadar kowe wis nggawe nyesel atiku
Nanging nyatane susah sing tak rasakke
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Rap:
Sak iki wis cukup ora ngarep sak luwihe
Sak iki wis cukup monggo yen arep ninggalke
Amergo ati iki uwes cukup ikhlaske
Nerimo opo anane


Wis kabeh tak ngehke tresnaku nggo kowe
Lan sakiki aku sadar kowe wis nggawe nyesel atiku
Nanging nyatane susah sing tak rasakke
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Mergo sliramu ora podo karo janjimu
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Download Lagu Gratis GMLT - LALEKNO (Official Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu GMLT - LALEKNO (Official Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GMLT - LALEKNO (Official Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

lagutrending, dandutrapp, gmlt, lalekno,

Home