Download lagu GuyonWaton - Ajur Mumur Mp3

GuyonWaton - Ajur Mumur

Listen: 6,284

Duration: 05:12

MP3 size: 4.82 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Uwes tak sadari aku ra sempurno
Nanging atimu kuwi luweh olo
Atos omonganmu nglarani atiku
Wes tak turuti kekarepanmu

Terus ngulayani atiku sing suci
Ku bertahan tetep tak lakoni
Kowe milih kae ngingkari janjimu
Aku ngerti cintamu palsu

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu gawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Terus ngulayani atiku sing suci
Ku bertahan tetep tak lakoni
Kowe milih kae ngingkari janjimu
Aku ngerti cintamu palsu

Luputku mileh kowe, nyesel nemokke kowe
Wes rabutuh sayangmu, tak cobo ngilangke roso

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu gawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu gawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Download Lagu Gratis GuyonWaton Official - Ajur Mumur (Musik Video Animasi) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu GuyonWaton Official - Ajur Mumur (Musik Video Animasi) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GuyonWaton Official - Ajur Mumur (Musik Video Animasi). Lirik Lagu GuyonWaton Official - Ajur Mumur (Musik Video Animasi) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

guyonwaton, guyon waton, ajur mumur, guyon, waton, ajur, mumur, guyonwaton,

Home