Download lagu GuyonWaton - Kelangan Mp3

GuyonWaton - Kelangan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 17,343

Duration: 05:12

MP3 size: 4.40 MB

Date: 20 September 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cubo sawangen... aku...
Rasakno tekan... atimu...
Iseh kurang opo... aku...
Nresnani sliramu...

Padange rembulan... gemerlape lintang...
Ngelingake ati... jaman sesandingan...
Janjimu ning aku... ora ninggal aku...
Cintamu mung... palsu...

Opo... iseh ono aku ning njero atimu...
Sak uwise kowe lungo ninggalke ati...
Tulus suci anggone leh ku nresnani...

Durung percoyo...
Ngopo kowe milih lungo ninggalke
A...ku... dewe...
Saktenane ati iki...
Durung iso nompo kowe karo liyane...

Padange rembulan... gemerlape lintang...
Ngelingake ati... jaman sesandingan...
Janjimu ning aku... ora ninggal aku...
Cintamu mung... palsu...

Opo... Iseh ono aku ning njero atimu...
Sak uwise kowe lungo ninggalke ati...
Tulus suci anggone leh ku nresnani...

Ho ooo... durung percoyo...
Ngopo kowe milih lungo ninggalke
A...ku... dewe...
Saktenane ati iki...
Durung iso nompo kowe karo liyane...
Sejatine... iku... iseh sayang... kowe...

Download Lagu Gratis GuyonWaton Official - Kelangan (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu GuyonWaton Official - Kelangan (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GuyonWaton Official - Kelangan (Official Music Video). Lirik Lagu GuyonWaton Official - Kelangan (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

kelangan, guyon waton, guyonwaton, ndarboygenk, ndarboy genk, ambyar, guyonwaton,

Home