Download lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) Mp3

GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 35,504

Duration: 04:39

MP3 size: 4.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Download Lagu Gratis Guyonwaton - Kependem tresno ( Lirik ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Guyonwaton - Kependem tresno ( Lirik ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Guyonwaton - Kependem tresno ( Lirik ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

guyonwaton, kependem tresno,

Home