Download lagu GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) Mp3

GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 20,168

Duration: 06:07

MP3 size: 5.65 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung nggawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

(chorus)

Kowe teko nggowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro loro
Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

(int.)

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro

Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung nggawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

(chorus)

Kowe teko nggowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro loro
Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Kowe teko nggowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro loro
Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo
Hu..Uuu..Uuu..

Download Lagu Gratis GuyonWaton Official - Ninggal Cerito (Purwokerto) | Official Music Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu GuyonWaton Official - Ninggal Cerito (Purwokerto) | Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GuyonWaton Official - Ninggal Cerito (Purwokerto) | Official Music Video. Lirik Lagu GuyonWaton Official - Ninggal Cerito (Purwokerto) | Official Music Video Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

guyonwaton, guyon waton, ninggal cerito, purwokerto, guyonwaton,

Home