Download lagu GuyonWaton - Lungaku Mp3

GuyonWaton - Lungaku

Listen: 702

Duration: 06:38

MP3 size: 3.41 MB

Lirik:

Ademe angin wengi
Ra mampu nambani panase neng ati
Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo
Tresnomu mbok paro

Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora duwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora duwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang t’lah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Aku lungo ora mergo tego
Nanging aku wes njogo lan wes upoyo
Ben ra sio-sio
Meski akhire koyo ngene
Aku milih mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno…
Lungaku…

Download Lagu Gratis GuyonWaton Official - Lungaku (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu GuyonWaton Official - Lungaku (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GuyonWaton Official - Lungaku (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

guyonwaton, guyon waton, dangdut, dangdut akustik, lungaku,

Home