Download lagu Happy Asmara - Aku Cah Lhoos Mp3

Happy Asmara - Aku Cah Lhoos

Listen: 10,082

Duration: 04:09

MP3 size: 3.76 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Kowe sing tak tresno ning njero atiku
Ning nyatane pikiranmu atos koyo watu
Roso sayangku mung mbok gawe tukar padu
Kabeh omongku ning ngarepmu keleru

Kabeh polahku amung nggawe nesumu
Suwe suwe mumet tenan sirahku
Yen tak pikir pikir ra ono hasile
Yen tak gagas gagas ra ono untunge

Wes sak karepmu arep piye polahmu
Ra tak gugu
Wes sak karepmu piye wae ngomongmu
Ra tak rungokne kupingku
Kuat tak tunggoni
Yen ra kuat tak tinggal turu

Wes sakkarepmu arep piye polahmu
Ra tak gugu
Wes sakkarepmu piye wae ngomongmu
Ra tak rungokne kupingku
Kuat tak tunggoni yen ra kuat
Tak tinggal turu

[Music]

Kowe sing tak tresno ning njero atiku
Ning nyatane pikiranmu atos koyo watu
Roso sayangku mung mbok gawe tukar padu
Kabeh omongku ning ngarepmu keleru

Kabeh polahku amung nggawe nesumu
Suwe suwe mumet tenan sirahku
Yen tak pikir pikir ra ono hasile
Yen tak gagas gagas ra ono untunge

Wes sak karepmu arep piye polahmu
Ra tak gugu
Wes sak karepmu piye wae ngomongmu
Ra tak rungokne kupingku
Kuat tak tunggoni
Yen ra kuat tak tinggal turu

Wes sakkarepmu arep piye polahmu
Ra tak gugu
Wes sakkarepmu piye wae ngomongmu
Ra tak rungokne kupingku
Kuat tak tunggoni yen ra kuat
Tak tinggal turu

Kuat tak tunggoni yen ra kuat
Tak tinggal turu

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Aku Cah Lhoos ( Kuat tak tunggoni nek ra kuat tak tinggal turu) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Aku Cah Lhoos ( Kuat tak tunggoni nek ra kuat tak tinggal turu) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Aku Cah Lhoos ( Kuat tak tunggoni nek ra kuat tak tinggal turu) [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Aku Cah Lhoos ( Kuat tak tunggoni nek ra kuat tak tinggal turu) [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home