Download lagu Happy Asmara - Aku Pamit Mp3

Happy Asmara - Aku Pamit

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 15,595

Duration: 03:54

MP3 size: 3.30 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Dudu mergo aku wes ra tresno
Nanging aku ngeroso kowe saiki bedo
Ngancani kowe mung mok sio sio
Atiku wes kadung loro
Wes mbok gawe tatu
Jeru ning atiku

Saikine aku ra peduli
Masio saktenane atiku iki nangis
Tak empet mergo aku kudu kuat
Ngadepi kahanan iki
Urip tanpo kowe
Aku uwes lilo

Reff:
Mungkin iki wes dalane aku kudu lungo
Ninggalne kowe
Pamit ro kowe
Aku ngerti iki abot sanggane
Ora perlu ditutugne
Timbang tambah loro ati
Aku pamit....

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Aku Pamit [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Aku Pamit [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Aku Pamit [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Aku Pamit [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home