Download lagu Happy Asmara - Aku Tenang Mp3

Happy Asmara - Aku Tenang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 230,269

Duration: 04:57

MP3 size: 3.68 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Download Lagu Gratis Happy asmara - Aku tenang [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy asmara - Aku tenang [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy asmara - Aku tenang [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home