Download lagu Happy Asmara - ASW Aku Sayang Kowe Mp3

Happy Asmara - ASW Aku Sayang Kowe

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,873

Duration: 05:18

MP3 size: 4.15 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Atiku kadung jeru Karo Kowe
Tapi atimu malah berpaling Karo liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane Kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Rasane Jero ati kudu nangis
Perih batinku kelingan koyok di iris"
Kowe tego nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Ra mikir atiku dadi korban cintamu

Getun aku kenal Karo Kowe
Kadung tak tutup atiku nggo liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane Kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Download Lagu Gratis Happy Asmara - ASW Aku Sayang Kowe di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - ASW Aku Sayang Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - ASW Aku Sayang Kowe.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home