Download lagu Happy Asmara - Ati Sing Liyo Mp3

Happy Asmara - Ati Sing Liyo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 42,747

Duration: 06:29

MP3 size: 3.73 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso karo sliramu
Padang langit iki malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Reff:
Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku
Sing deres mili iki
Mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ati Sing Liyo (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Ati Sing Liyo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Ati Sing Liyo (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, ati sing liyo,

Home