Download lagu Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane Mp3

Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11,916

Duration: 04:31

MP3 size: 4.12 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tulung baget
Tinggalno aku dewekan
Atiku wes kebacut kelaran
Ra butuh sayang sayangan

Tulung banget
Tingalno aku dewekan
Aku iseh nduwe perasaan
Iki ati du dolanan

Sepurane ra ono niatan ningalne kowe
Tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
Dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane

Tulung baget
Tinggalno aku dewekan
Atiku wes kebacut kelaran
Ra butuh sayang sayangan

Sepurane ra ono niatan ningalne kowe
Tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
Dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane
Duwur agen agenmu wo oo
Ra sebanding karo aku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home