Download lagu Happy Asmara - Balik Kanan Wae Mp3

Happy Asmara - Balik Kanan Wae

Listen: 159,684

Duration: 05:09

MP3 size: 3.33 MB

Lirik:

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning jero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe nanging aku biso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo senadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalane

Sepurane aku wes tresno sliramu
Senadyan aku iki dudu pilihanmu
Mending tak ikhlasno daripada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning jero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe nanging aku biso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo senadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalane

Aku tresno karo kowe nanging aku biso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo senadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalane

Wes wes wes cukup
Mending balik kanan wae

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home