Download lagu Happy Asmara - Bapak Mp3

Happy Asmara - Bapak

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 10,366

Duration: 05:09

MP3 size: 4.70 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rambut wis ra ireng
Wis malih rupane
Ireng dadi putih saikine
Dino tambah dino
Umur tambah tuwo
Nanging koyo-koyo ora diroso

Ngadeg dadi jagad
Nyonggo piringe anak
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Paribasan umur

Wis akeh cacahe
Nganti bingung anggonku ngitunge

Bapak...bapak... tekadmu kuwi tak puji
Bapak...bapak... kowe koyo senopati
Bapak...bapak... panasmu ngungkuli geni
Bapak...bapak... keno angin soyo ndadi

Senajan uwis tuwo
Nekad mempeng kerjo
Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo

Bapak... snajan umurmu wis tuwo, nanging tekadmu biso dadi tulodho, aku anakmu mung biso memuji Mugo-mugo bapak tansah pinaringan bagas waras saking gusti kang moho kuwoso, kulo pak, anak sampean

Download Lagu Gratis Happy asmara - Bapak [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy asmara - Bapak [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy asmara - Bapak [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy asmara - Bapak [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home