Download lagu Happy Asmara - Bojomu Semangatku Mp3

Happy Asmara - Bojomu Semangatku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 102,519

Duration: 05:40

MP3 size: 5.25 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bojomu semangatku
Ojo nganti melayu ning aku
Jogoen rumaten ojo di loro ati
Nek gak kepingin ku ambil kembali

Tulung jogoen bojomu kuwi
Ojo nganti ucul neng ngendi ngendi
Ojo sampek ketemu ro aku
Ben ra ciloko uripmu

Kowe tak kandani yen bojomu kuwi
Tau ngikat janji sehidup semati
Karo aku nalikane mbiyen
Waktu sek jamane pacaran

Bojomu semangatku
Ojo nganti melayu ning aku
Bojomu semangatku
Ojo nganti kerasan ning aku

Bojomu semangatku
Ojo nganti melayu ning aku
Jogoen rumaten ojo di loro ati
Nek gak kepingin ku ambil kembali....

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Bojomu Semangatku [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Bojomu Semangatku [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Bojomu Semangatku [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Bojomu Semangatku [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home